Nevihtoisk

V arhivu sistema SCALAR je do danes arhiviranih več milijonov atmosferskih razelektritvah na območju Slovenije. Z Nevihtoisk storitvijo pridobimo podatek o nevihtnih dneh v izbranem časovnem obdobju v okolici izbrane lokacije. Za izračun nevihtnih dni se uporabljajo strele med oblaki in strele med oblakom in zemljo.

Spletna aplikacija Nevihtoisk je namenjena uporabnikom, ki potrebujejo informacijo o nevihtnih dneh na določenem geografskem območju v določenem časovnem okviru. Kot rezultat Nevihtoisk storitve, uporabnik prejme poročilo, na katerem so navedeni dnevi, na katere je bila prisotna nevihta s strelami. Za poročilo se uporabljajo strele med oblakom in zemljo ter strele med oblaki. Slednje na naprave na zemljinem površju nimajo vpliva, so pa indikator prisotosti nevihte na izbranem področju.

Parametri za izdelavo Nevihtoisk poročil

Nevihtoisk poročilo je namenjeno vsem uporabnikom in ga lahko naročite preko spodnjega obraca.

Eno Nevihtoisk poročilo se izdela za:

  • Območje 4,5 km okoli izbrane lokacije (naslov ali GPS koordinata lokacije).
  • Časovno obdobje 15 dni strnjeno.

Cena enega Nevihtoisk poročila je 60 € + DDV (22%). Če potrebujete poročilo za daljše časovno obdobje, se izdela več Nevihtoisk poročil.

Na Nevihtoisk poročilu je prikazan podatek o dnevih, ko so bile na lokacijskem območju znotraj časovnega okna prisotne nevihte s strelami.
Za izdelavo Nevihtoisk poročila se uporabljajo strele med oblakom in zemljo ter strele med oblaki (slednje nimajo vpliva na naprave na zemeljskem površju).

Kombinirano Nevihtoisk in Streloisk poročilo

Zaradi vse večjega povpraševanja po podatkih o otmosferskih razelektritvah za daljše časovno obdobje (za čas daljšega oddiha ali celotno sezono) smo oblikovali promocijsko ponudbo, ki združuje Nevihtoisk in Streloisk poročila. Promocijska ponudba vsebuje paket, kjer za obdobje enega meseca izdelamo Nevihtoisk poročilo, za tiste dni, kjer je bila prisotna tudi nevihta s strelami pa še Streloisk poročila. Uporabnik tako prejme informacijo o nevihtnih dneh za obdobje enega meseca in pa informacijo o atmosferskih razelektritvah za tiste dni, ko je bila prisotna nevihta s strelami.

Poročilo se izdela za:

  • Območje 4,5 km okoli izbrane lokacije (naslov ali GPS koordinata lokacije).
  • Časovno obdobje 15 dni strnjeno.

Cena paketne ponudbe Nevihtoisk in Streloisk poročil znaša 100 € + DDV (22%). Če potrebujete poročilo za daljše časovno obdobje (več mesecev), se naredi več poizvedb.

Več o Nevihtoisk poročilu si lahko preberete zgoraj, o Streloisk poročilu pa na povezavi.

Vzorec Nevihtoisk poročila

Naročilo Nevihtoisk poročila preko obrazca

  1. Vpišite podatke o naročniku poročila (če je naročnik podjetje v sporočilu napišite še ID za DDV)
  2. Izberete časovno obdobje za katerega želite prejeti Nevihtoisk poročilo
  3. Vnesite lokacijo za poizvedbo (naslov ali pa GPS koordinata)
  4. Naročeno poročilo boste prejeli najkasneje v treh delovnih dneh.
  • Časovno obdobje: Največ 15 dni strnjeno.
  • Cena: 60 € + DDV (22%).

Naročilo Nevihtoisk poročila

Podatki o naročniku
Datum za poizvedbo
Naslov lokacije za poizvedbo
GPS koordinate lokacije za poizvedbo
Sporočilo
captcha